Heey... dit is handig !  En leuk om te zien ook....De mini-flip 3 IN 1  is een leerzaam hulpmiddel voor baby's eerste stapjes. Ze kunnen er mee leren lopen, schommelen en rijden. Balans, rijvaardigheid en onafhankelijkheid worden op een speelse manier aangeleerd.

Op voor, achter en zijkant van de mini flip kun je de naam van de baby laten bedrukken. Zo krijg je wel een heeeel mooi geboorte geschenk !

Als je kiest voor een naamopdruk aan de voorkant, is deze altijd goed te lezen. Kies je voor een zijkant opdruk, dan is hij zo gezet dat je er mee kunt fietsen en lopen, maar als hobbelpaardje is het niet meer geschikt omdat de naam er dan op kop komt te staan.

OP = OP

Zo ga je op een leerzame manier je eerste stapjes zetten .

 Als loop fietsje is hij door zijn rubberen wieltjes
ook op de stoep heel prettig.
en ..lekker schommelen kan je er ook mee !

 

Simpel om te bouwen

De miniflip is in een handomdraai van een schommel naar een rijmobiel, loopwagen om te bouwen. Dit gaat met een druk op de knop en je kantelt hem dan 180 graden. Bekijk het filmpje om te zien hoe simpel dit gaat.

*Als je de naam op de voor of achterkant laat drukken, kun je hem voor alle 3 opties gebruiken. Als je graag de naam op de zijkant wil, moet je een keuze maken : of je gebruikt hem als schommelpaardje, of als loopfietsje ( de naam staat er anders op kop op )

Mini fliptop in diverse kleuren