Hippe beanie's en mutsjes met naam

 

Een beanie is een mutsje zonder randje, een afhang modelletje dus. Heel hip op iedere leeftijd, maar bij die kleintjes staat het ook nog eens heel schattig. Maar wil je een traditioneel mutsje, kan dit natuurlijk ook, en wil je het superschattig, kies dan voor harlekijnmutsjes.

 Je kunt kiezen uit heel veel kleuren mutsjes, met witte of zwarte lettertjes. We maken letters die gewoon plat op de stof liggen maar ook van super dik opbollend materiaal, voor een extra gaaf effect. We hebben de allerhipste lettertypes geselecteerd voor je, momenteel zijn allerlei ouderwetse soorten typemachine letters heel populair, deze zijn erg leuk op dit soort beaniemutsjes.

Kijk welke soort letter je leuk vind en kies dan gewoon jouw favoriete kleurtje beanie of mutsje uit. Tuurlijk kun je gaan voor traditioneel roze en blauw, maar je kunt ook gaan voor spannende combinaties zoals een zwart mutsje met zwarte letters, of een witte met witte letters... wellicht niet voor de hand liggend maar wel heel subtiel en heel bijzonder ! Kun je niet kiezen ? Ga dan voor de hippe muisgrijze kleur, die valt meestal wel in de smaak.

Welke maat ? voor een pasgeboren voldragen baby kies je de gewone maat, deze past de eerste 6 maanden. Is de baby te vroeg geboren, kun je bij een flink aantal kleuren ook kiezen voor een premature maat.