Sloophouten Scrabble naam letters

Deze sloophouten ruwe letters geven een heel leuk vintage sfeertje aan de kinderkamer. Zet ze op een plankje  of bestel ze met handige gemonteerde ophanghaakjes, dan kun je ze aan de deur van het babykamertje hangen.

Je kunt bij ons kiezen uit een paar kleurenmixen, kijk welke tinten je mooi vindt, kies het aantal letters, en wij stellen zo een mooie naam ervan samen. Bij de voorbeelden staan telkens 5 letters, maar dit is louter als voorbeeld bedoeld.

Meest gekocht zijn de lettertjes van 6x6 cm, deze staan ook op de voorbeeld foto's, maar als je dit te klein vindt kun je ook kiezen voor de grotere versie : deze zijn 10 x 10 cm. (Als je een naam hebt die niet langer is dan 6  letters, en je wil graag de grote letters, kun je daarvoor ook een plankje bestellen.)

Sommige kleuren zijn beperkt leverbaar, als jouw letters niet in de kleur aanwezig zijn nemen we iets wat er op lijkt en dezelfde sfeer geeft.

Naturel is er altijd, evenals oranje/rood of  mint/blauwe/groene tinten. Schaars zijn wit, roze, paars ,grijs. Alle letters zijn ruw, geen letter is hetzelfde en het is juist de bedoeling dat ze een beetje rommelig zijn, dit versterkt het retro-gevoel bij dit artikel.

Wij kijken welke kleur plankjes het beste passen bij je naam, er zijn namelijk diverse kleuren bruin en whitewash witte.

 

 

 

Naturel letters

Cool vintage pastel kleuren

Vintage cool colours

Happy seventies kleuren

Girlie vintage tinten