Glasklokje foto

Glasklok met foto

Glas kies je als je houdt van strak, glanzend of juist van een heel matte dromerige sfeer. Hierbij komt altijd een kleurafwijking in het eindresultaat voor, het best is hier om de foto zwart wit te laten afdrukken, of de kleurafwijking op de koop toe nemen.

Een glasklok heeft een mooie glans en is een tijdloos kado. De foto op de glasklok maken we het liefst in het zwart-wit op, aangezien dit het mooist wordt. Wil je een mat klokje dan kan dit ook, dan printen we de afbeelding op de andere kant van de glasplaat, je krijgt dan een dromerig, mat  wijzerplaatje voor je klok.

Glasklokken worden gemaakt met een andere druktechniek dan al onze andere klokken. Houd er rekening mee dat de kleuren op een foto glasklok altijd heel anders uitpakken. Dit is ook de reden dat we hier geen geboortekaartjes opzetten: de kleurverschillen met het originele kaartje zijn soms te groot, en we hebben te weinig grip op het eindresultaat om in te schatten of de kleuren na afdrukken erg gaan afwijken. Voor een foto is dat soms niet zo erg. Of je gezicht nu ietsjes minder geel, rood of blauw is, je herkent de persoon altijd wel, maar bij een geboortekaartje kan dit tot ongewenste resultaten leiden.

 

18 cm of 29 cm

Wil je toch liever kleur? Dit is wel mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat de kleuren nooit exact zo worden als de foto. Er is vaak een lichte blauwe gloed aanwezig, Als het belangrijk is dat de kleuren hetzelfde worden als het origineel, ga dan voor een metalen klokje.

Glasklok met foto

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details
Glasklok met foto en tekst.
De foto verzend je aan het einde van de bestelling na de betaling.

Maak een keuze voor de glanzende glasklok , de matte versie (afbeelding is wat minder groen/blauwig) of de transparante versie (deze is wat dromeriger en minder scherp)

Houd er rekening mee dat van de randen van je foto 0,5 mm weg kan vallen. We hebben een paar millimeter nodig om de foto passend te krijgen op het product.