Geboortekaartje op metalen klokje

Dit is echt het meest persoonlijke, originele kraamkado dat je kunt geven. Een metalen wand klokje met het geboortekaartje erin verwerkt, de naam van de baby erop en de geboorte gegevens zoals de datum, gewicht, tijd erbij gezet.

We hebben 3 maten: de kleinste 2 passen door de brievenbus, daardoor zijn de verzendkosten laag, en kan het dezelfde dag al op de post mits voor 12.00 uur besteld. De grootste maat moet met de koerier mee, deze heeft daarentegen wel een traploos werkend uurwerk, en tikt niet. Je kunt het klokje ook meteen laten doorsturen naar de baby, voeg een kaartje toe met je gelukwensen erop, en klaar is Kees.
 

We maken deze klokjes al jarenlang met heel veel plezier, en het is altijd een schot in de roos, horen we van onze klanten. Immers, de kersverse ouders hebben zelf hun smaak gelegd in de keuze van het geboortekaartje, en dit is nu vereeuwigd in een functioneel klokje waar je jaren met plezier naar zult blijven kijken.

De formaten zijn: 16 cm - 22 cm - 30 cm.

Metaal (meest gekozen ondergrond voor klokjes) kies je als je afbeelding niet persé superscherp is, als je wilt dat de kleuren zo veel mogelijk gaan lijken op het origineel, als het niet belangrijk is dat het wit in de afbeelding aluminium kleurig wordt.

 

 

Geboortekaartje klokje klein

 

Geboortekaartje klokje middel

 

Geboortekaartje klokje groot