Wandbord sloophout

Wat een leuk kado is dit om te krijgen. Of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Ook met je gezin erop is een optie, ( let wel : de groeven tussen de plankjes gaan in dat geval altijd wel door iemands neus, mond e.d.) het is eens wat anders dan canvas of een ingelijste foto. Het onregelmatige sloophout geeft een mooi rustiek sfeertje aan de foto, maar er zitten in elk wandbord wel her en der noestjes, scheurtjes, plekjes, er lopen ribbels en anders gekleurde delen doorheen, waardoor het wat onrustig oogt, dit hoort er gewoon bij.

Als je niet houdt van dit vintage sfeertje , kun je beter een andere ondergrond kiezen. (Ooit wel eens een boom gezien zonder noestjes?)

Ook kun je niet zomaar een kleuren foto er op laten zetten, dit wordt , door de onrustige ondergrond, heel lelijk. De foto heeft daarom altijd eerst een bewerking nodig, waardoor hij qua kleur wat rustiger oogt. Dit betekent dat je een keuze moet maken welke kant de kleuren van je foto op moeten gaan. Het ligt aan de foto of het daadwerkelijk zo uitgevoerd kan worden, maar dan hebben we in ieder geval een goede impressie wat jouw voorkeur is.

De wandborden hebben we in 2 maten, de grootste is een A3 maat, de kleinere een A4.

Dit soort borden heeft diepe gleuven tussen de plankjes, daardoor kan het soms lastig zijn om de groeven te vermijden als er ogen en neuzen op staan. Kies daarom altijd voor een foto op waarop liefst 1 persoon gefotografeerd staat, hoogstens 2 personen. Als je het niet erg vindt dat er een groef dwars door iemands oog, neus of mond gaat, kun je natuurlijk ook een hele groep erop zetten. Kies anders voor een wandbord berkenhout

Wandbord sloophout

Bestel
  • Beschrijving
De foto verzend je aan het einde van de bestelling na de betaling.
 

Wandbord van sloophout met een witte toplaag.