Broertje-zusje T shirtjes

Hoe schattig...  de kleine vent wordt ineens ... GROTE BROER !

Maar ook als grote zus wil je er natuurlijk wel een beetje opvallend bijlopen, want jij bent ook ( nog steeds) heel leuk natuurlijk !

Dan wil je vast wel zo'n heel mooi shirtje, zodat iedereen het kan zien, en voor je kleine pasgeboren broertje of zusje hebben we natuurlijk ook een bijpassend klein shirtje.

En als het nog lang niet zover is... kun je de tekst zo aanpassen dat je de hele wereld kunt laten weten dat er een kleintje bijkomt.

De lettertjes worden er met superdikke puffy folie opgezet, zodat het er echt lekker dik bovenop ligt.

 

  Mooi uitgevoerd met bolle 3 dimensionale letters, hiermee ligt de letter echt dik op de stof, voor een extra apart effect.

 Je kunt kiezen uit een aantal lettertype combinaties.

Maten en kleuren ?

 Voor de grote broer of zus hebben we ze in het  vintagegroen tot 8 jaar, in het muisgrijs tot 4 jaar,  in het blauw en roze hebben we ze alleen tot 2 jaar, en voor de kleine ukkies hebben we ze in het zwart, lichtgrijs, fuchsia en turquoise.  Je kunt een beide shirtjes in gelijke kleuren kiezen, maar je kunt ook natuurlijk voor een frisse gemixte set gaan. Als je maar dezelfde letters neemt is dit ook een hele leuke combi.

 De exacte maten van de grote broer /zus shirtjes zijn : voor de kleine broer of zus maat 50-56 (0-3 maanden) of maat 62-68 ( 3-6 maanden).  voor de grote zus of broer :  74-80  ( 6 maanden tot 1 jaar) 86-92 (1 -2 jaar), 98-104 (3-4 jaar) , en 110-116 ( 5-6 jaar) , de prachtige nieuwe hippe vintage-groenige shirtjes hebben we in alle leeftijden tot 8 jaar, deze zijn van een extra mooie dikke kwaliteit en hebben daardoor een meerprijs .

 

 

Wil je beide in dezelfde kleur ? Kies dan voor muisgrijs of vintage green, deze hebben we in (vrijwel) alle maten voorradig .

T shirtje kleine zus bolle letters

T shirtje grote zus bolle letters

T shirtje grote broer bolle letters

T shirtje kleine broer bolle letters