Geboorteklokjes met traditionele standaard ontwerpjes

Laat zo'n leuk origineel klokje bedrukken met de naam en geboorte gegevens van de pasgeboren baby.

Al jaren een groot succes! Maak hierbij lekker makkelijk gebruik van onze vele standaard opmaak modellen, wij voegen daar de naam van de baby de datum en de rest van de geboorte gegevens in. Voor slechts €16,50 heb je al een uniek en betaalbaar kraamkadootje.

De formaten zijn : 16 cm - 22 cm - 30 cm* ,

*alle klokjes zijn in de kleinste maat te bestellen, de meeste ook in de middelmaat en sommige ook desgewenst in de grootste maat.   

De kleinste 2 passen prima door de brievenbus, de grootste niet, deze moet met de koerier mee. Maar voor deze hebben we wel een traploos, niet tikkend uurwerkje. Dit uurwerkje past ook in de middelmaat, als je dit wilt, kies dan niet voor "brievenbuspost" straks, maar klik op "pakket dienst", want deze is qua as niet laag genoeg om door de brievenbus te passen.

Omdat wel zoveel klokjes hebben , hebben we het opgedeeld in verschillende pagina's. Maak dus eerst je keuze of je een roze, blauwe, groene, meerkleurige , grijzige tinten of zwart wit klokje zoekt. Op alle pagina´s staan ook ontwerpjes voor meisjes, want alleen roze is tegenwoordig niet meer nodig ! Ook hebben we een speciale pagina voor klokjes met een cijferrandje gemaakt.

Als je het voor 12.00 uur besteld hebt gaat het meestal dezelfde dag nog voor je op de post.

Kom je uit de buurt van Leiden en kun je het zelf ophalen: dan kun je vrijwel altijd de volgende ochtend je klokje al komen afhalen.

Als je nog origineler voor de dag wilt komen kun je natuurlijk ook een klokje laten maken met het geboortekaartje van de kleine kruimel of een leuke schattige foto van de baby. Ga hiervoor naar de knop "Geboortekaartje"  Het is weer eens wat anders dan het zoveelste kruippakje, en ook over een paar jaar is het nog steeds een leuk aandenken.

Wij maken het zo leuk mogelijk voor je op, pakken het , als je wilt, als kadootje voor je in en jij bent verzekerd van een uniek babykado. Wat ook heel handig is als je niet meteen op kraamvisite kunt komen: laat het alvast door ons opsturen naar de kersverse ouders, en voeg een ( evt. gratis) kaartje met een berichtje toe.