Broertje-zusje knuffels

Deze knuffels zijn supercute. De kleine krijgt een knuffeltje met het woord `broertje` of  `zusje` erop, de grote broer of zus krijgt zijn of haar eigen knuffie. Zo zijn er 2 blije gezichtjes, en het staat garant voor vele uurtjes speelplezier met z´n tweetjes.

 

 

De slingeraapjes hebben klitteband handjes, waardoor ze lekker cosy hun lange armpjes helemaal om de nek van de grote beer heen kunnen slaan, wat een heel schattig gezicht is. Ze zijn superzacht, en gemiddeld 40 cm hoog.  Bij sommige combinaties kun je kiezen voor alle combinaties broer/zus en zusje/broertje, bij de andere combinaties spreekt het voor zich.

Als je het leuker vindt om de namen van de kindjes erop te laten zetten, kan dit tegen een meerprijs bij sommige knuffels ook.

Alleen de naam kan erop dan, geen verdere tekst, dus op de grote beer komt dan bijvoorbeeld `max` en op de kleine aap komt dan `suus`. Heb je kindjes met een naam langer dan 5 letters, dan kan dit helaas niet, kies dan altijd voor de gewone combinatie `broer`en `zus`

De lettertjes zijn gemaakt van lekker zachte dikke puf letters, en liggen er lekker dik bovenop.

Je kunt ook kiezen voor een enkele knuffel die je aan de (aanstaande) grote zus of broer kunt geven.