Levertijd-kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.
Heb je spoed bij de levering van de bestelling, kies dan voor 'pakketdienst' in plaats van 'brievenbuszending'.

Uitzonderingen:

Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard. Foto's op plexiglas, canvas, op hout, forex, aluminium, grote lijsten hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Ophalen in Leiden.

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Wanneer je het besteld voor 12.00 uur dan kun je het de volgende dag ophalen. Wil je het dezelfde dag nog ophalen dan dient je order uiterlijk 16.00 uur bij ons binnen te zijn. In beide gevallen krijg je per email bericht zodra het voor je klaar ligt.

Brievenbuspakje

Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Deze worden door postnl in de brievenbus afgeleverd. Je ontvangt in de avond een track and trace code waarmee het pakje gedeeltelijk traceerbaar is. Omdat brievenbuszendingen door postnl de laatste tijd helaas niet meer altijd de volgende dag geleverd worden, raden we je aan om rekening te houden met een paar dagen dat het onderweg is. Heb je spoed  met je bestelling kies dan voor 'pakketdienst'.

PakketdienstWe verzenden het pakket met postnl. Aan het eind van de dag ontvang je een track and tracecode  waarmee je het pakket kunt volgen.
Voor meer informatie over de bezorging van post nl kun je hier klikken.