Foto klokjes metaal

Metalen klok met foto bedrukking.

Een fantastisch en tijdloos kado om te krijgen, een wand klokje van staal met je eigen (klein) kindje erop.

De tekst die je eventueel bijgezet wilt hebben, kun je invullen in het tekstvak.

 

We hebben 3 maten klokjes:
Klein 16 cm € 20.50 - geen seconde wijzer
Middelmaat 22 cm € 24.50 - met secondewijzer + stil uurwerk
Groot 30 cm € 29.95 - met secondewijzer + stil uurwerk

Foto klokje klein

Foto klokje middel

Foto klokje groot

Informatie:

Als je keuze hebt uit verschillende foto's, kies dan altijd voor een foto:
waar het kindje geen afgesneden gedeeltes in het hoofdje heeft op de foto, in zo'n geval valt er niet zoveel te schuiven en zal het gat voor de wijzers niet altijd in het gunstigste gedeelte van de foto terecht kunnen komen waar er zoveel mogelijk en zo rustig mogelijke achtergrond rondom het hoofdje is.

Het mooist is een foto die buiten of bij goed licht genomen is, met het hele hoofd erop en een beetje rustige achtergrond boven en ernaast . Om een tijdlozer effect te krijgen kun je de foto zoals hierboven laten bewerken zodat er minder kleuren aanwezig blijven. Zet dan bij de opmerkingen dat je de kleur bewerkt wilt hebben. Wij kijken dan welke kleuren er het best in die specifieke foto weggedraaid kunnen worden om een rustig effect te krijgen.

We proberen altijd het klokje zoveel mogelijk gevuld te krijgen met de foto, maar laten nooit expres of zomaar het wijzergat door een oog of neus vleugeltje gaan. We schuiven en plakken altijd eerst om te kijken of we  een aanvaardbaar compromis te zien krijgen, want ergens zal het gat voor de wijzers toch doorheen moeten: dat staat vast.

Standaard werken we slechte foto's altijd zo goed mogelijk bij: zoals rode oogjes wegpoetsen, teveel van een kleur bijstellen, donkere foto's oplichten, lichte foto's bijstellen. Dit doen we altijd automatisch, omdat we zelf ook altijd het liefst een zo mooi mogelijk eindresultaat willen zien. Er zijn natuurlijk altijd beperkingen en we moeten het rooien met de ons aangeleverde bestanden.

Wat we niet doen is kindjes uit foto's snijden, zoals bijvoorbeeld mensen op de achtergrond weghalen.

We sturen nooit vooraf ter goedkeuring een of meerdere proef opzetjes door, dit is veel te tijdrovend en daardoor kostbaar.