MDF houten klok

Houten mdf klok

MDF hout kies je als je een hoge resolutie foto hebt, die tevens superscherp is, als je houdt van strak en wanneer je het niet zo belangrijk vindt dat de kleuren van het klokje en het origineel niet dezelfde gaan worden. (het wordt wel mooi, maar de tint wordt anders)

Houten MDF klokken met een foto en tekst laten bedrukken geeft een superscherp, strak resultaat.

Deze mdf klok heeft een witte glimmende coating. Afbeeldingen waar wit in zit wordt ook wit op de klok (i.t.t. tot aluminium klokken) We leveren de klokken met een geruis-traploos uurwerk waardoor je de klok niet hoort tikken. Verkrijgbaar in rond en vierkant, 20 cm en 29 cm, dikte 6 mm.

Kleuren zullen bij dit type klokjes altijd afwijken van het origineel, houd hier rekening mee, dus bij bijvoorbeeld een geboortekaartje zal het klokje niet dezelfde tint krijgen als het origineel.

Lever alleen een scherpe, hoge resolutie foto aan voor deze soort klokjes. Minder kwalitatieve foto's of lage resolutie afbeeldingen kun je beter niet op dit soort materiaal laten zetten.

Omdat de klok wit is, en het niet mooi is om een gedeelte onbedrukt te laten als de foto niet  goed past bij het rond uitsnijden van de foto, wordt de achtergrond opgevuld met een kleur die uit de foto gehaald wordt.

 Je kunt kiezen voor een klokje met alleen een foto, foto met tekst, en/of met een cijferrand. Kies je voor een gedeeltelijke cijferrand, dan worden een paar cijfers gezet in een "leeg" gedeelte op de klok, bijvoorbeeld onderaan omdat de foto opgevuld moest worden om de cirkel rond te krijgen. Wil je graag een volledige functionele cijferrand dan kies je voor de laatste button, dit is prijziger omdat vaak de foto anders gezet moet worden om dit goed opgevuld te krijgen.

 
 

Houten MDF klok met foto

Vanaf

Houten MDF klok foto en tekst

vanaf